Debrecen Vekeri-tó

A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően. Pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó írja az Időkép.


Lorraine Bridge Canal Louisiana Lorraine

A kedvelt pihenőhelynek számító tó mindössze egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze a hosszú hetek óta tartó aszálynak köszönhetően írja az Időkép.

. Debrecen mellet a Vekeri tóhoz kirándultam egy szép napos tél végi hétvégén összevágtam hátha tetszik valakinek music. - A Vekeri-tó sem a legszebb arcát mutatja mostanság. Kedvelt pihenő- és kirándulóhely ahol gyalogos és kerékpáros túra.

- Vasárnap a Vekerinél Volt vattacukor is körhinta is. 1 day agoA tó ugyanis teljesen kiszáradt a csapadékhiány következtében. A városiak körében kedvelt pihenőhelynek számító tó a hosszú hetek aszályának köszönhetően ment össze ilyen kicsire.

Hajdú-Bihar megyében kedden várható eső de a következő napokban valószínűleg csak zivatarok jönnek majd. 21 Debrecen - Körülbelül három hektáron égett a nádas és az erdő aljnövényzete Debrecen külterületén a Vekeri-tó mellett. 1 day agoAlig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban.

- Debrecennek volt sok vize. A megyeszékhely Debrecen közelében található Vekeri-tó az Erdőspuszták kedvelt pihenő centruma és környéke sokszínű természeti látnivalót és. Kedvelt pihenő- és kirándulóhely ahol gyalogos és kerékpáros túraútvonalak kilátók játszóterek bemutatóház arborétum piknikezési és horgászási lehetőség várja a természet kedvelőit.

A csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében 2022. - Most csordultig Vekeri-tó. 22 hours agoA Vekeri-tó kiszáradt állapotban.

A városiak körében kedvelt pihenőhelynek számító tó a hosszú hetek aszályának köszönhetően ment össze ilyen kicsire. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott a sokéves átlaghoz képest. 1 day agoKiszáradt a Vekeri-tó.

- Kiszáradt tórendszer Debrecen mellett. A Vekeri-tó esete nem egyedi. A fotókon látható hogy a meder középső részén még áll némi víz de az inkább csak egy pocsolya.

A debreceni Erdőspuszták a várostól mintegy tíz kilométerre keletre félkörívben húzódnak. Az MTI egy fotósorzatot tett közzé a Vekeri-tóról pontosabban annak szinte teljesen kiszáradt medréről. A csapadékhiány és a felmelegedés miatt kiszáradt a bicsérdi tó a Dunántúl népszerű horgásztava és a Vekeri-tó Debrecen közelében ami a debreceniek kedvelt pihenő- és kirándulóhelye.

Hajdú-Bihar megye természeti kincsekben látnivalókban rendkívül gazdag terület. Debrecent transformers 2 teljes film magyarul alig elhagyva Szeged irányába a 47-es útról balra letérve juthatunk el a csodálatos erdei környezetbenröplabda nyitás balatoni. Tűz Az északi kultúrák szerelmeseit várják a Vekeri-tóhóz 2020.

19 hours agoA kiszáradás mellett erősödhet az algásodás is. A Vekeri-tó az. Pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó írja az Időkép.

A Balaton jövőjéről a kiszáradás lehetőségéről ide kattintva tájékozódhat. Eredetileg egy 4 hektáros és egy 5 hektáros tavat terveztek. Alig maradt víz a Debrecen mellett fekvő Vekeri-tóban.

A bejegyzett bicsérdi. Vekeri horgásztó Debrecen A Vekeri-Tó Debrecentől mindössze 8 km-re található a Hosszúpályiveszprémi látnivalók felé vezető út mellett. Get Vekeri-tó Debrecen Hungary setlists - view them share them discuss them with other Vekeri-tó Debrecen Hungary fans for free on setlistfm.

Eduardo Ulloa - Solo. Ott ahol annak idején a sokakat ringató víz hullámai voltak jelenleg egy üres meder tátong tőrt döfve a nosztalgiázni vágyok szívébe. Kiszáradt a Debrecen melletti Vekeri-tó.

Kiszáradt a Dunántúl népszerű horgásztava a bicsérdi tó is. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy. Az Időkép kiemeli hogy az elmúlt egy hónapban Debrecen környékén 40.

Az MTI egyik fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely a csapadékhiány következtében kiszáradt. 1 day agoA súlyos csapadékhiány miatt újabb tó száradt ki Magyarországon. 1 day agoA Vekeri-tó vagy Kati-tó vagy Alsó-Paci-víztározó létrehozását a FEFAG Erdő és Fafeldolgozó Gazdaság a Nyírerdő Zrt.

Jogelődje 1974 januárjában rendelte meg a TIVIZIG-től. A debreceni Erdőspuszták a várostól mintegy tíz kilométerre keletre félkörívben húzódnak. The extreme drought once again took care of Lake Vekeri as you can see in the MTI photos the water almost completely disappeared from the bed.

A Vekeri-tó tragédiája nem egyedi eset. Lake Vekeri has dried up. Tóth Sándor Facebook.

July 5 2022 Bácsi Éva Leave a Comment on The saddest shots of the summer from Debrecen. A közelmúltban például a Bicsérdi-tó is hasonló sorsra jutott a népszerű. Az MTI fotósa Czeglédi Zsolt készített képeket július 4-én hétfőn a Debrecen mellett található Vekeri-tóról amely jelenleg szinte színültig üres.

A Vekeri-tó eddig az Erdőspuszták egyik legnépszerűbb helye volt mely Debrecenből busszal autóval és kerékpárral is elérhető gyönyörű vadregényes úton. A csapadékhiány miatt kiszáradt Vekeri-tó Debrecen közelében. - A hattyúk tava lett a Vekeri meg a vízityúkoké is.

MTICzeglédi Zsolt A nagyobbik Fancsika már jóval korábban kiszáradt erről ebben a cikkben számoltunk be. Carpathian Companions viking Hagyományőrzés skandináv Veres Péter Lángra kapott a nádas a Vekeri-tó mellett 2020. Lake Vekeri has dried up.

40-55 milliméterrel kevesebb csapadék hullott le az elmúlt 30 napban a sokévi. 1 day agoDebrecen mellett kiszáradt egy tó szomorú fotókon az üres tómeder. 1 day agoA rendkívüli aszály ismét elintézte a Vekeri-tavat amint az az MTI fotóin látható szinte teljesen eltűnt a víz a mederből.

Idén nyáron már nem lesz víz a Fancsikán Hogy mi mentheti meg a jövőben az erdőspusztai tavakat arról számos. Bóbitás Étterem - Debrecen Vekeri-tó Erdőspuszták - Pontos elérhetőségek nyitvatartás képek vélemények ÉTLAP és ITALLAP - Etteremhu. Egy nagyobb pocsolyává zsugorodott össze Debrecen környékének egyik kedvelt kirándulóhelye a Vekeri-tó.

The saddest shots of the summer from Debrecen. Az elmúlt hetekben és napokban sokszor írtunk arról hogy a Velencei-tónak tavaly után idén újra alacsony a vízállása és a helyzet nem igazán.


Pin On Debreczen


A 476 Eve Alapitott Reformatus Kollegium Es A Nagytemplom 1824 A Hunyadi Utcai Napora Felol Debrecen Budapest Hungary


Silence Before The Storm On Behance Photography Student Storm Aerial Photography


Vekeri To 2016 Osz Csoda Szep Szinek Outdoor Water River


2018 05 05 Volt Az Eskuvonk Debrecenben A Vekeri Tonal A Kepen A Koszoruslanyaimmal Vagyok Lathato A Legjobbak Bridesmaid Dresses Wedding Dresses Bridesmaid


Igy Nez Ki A Vekeri To Sokak Egykori Kedvenc Piheno Es Kirandulo Helye Instagram Budapest Photography Inspiration


Break Out On Behance Aerial Photography Aerial Photography Drone Aerial


Harbor Row Limited Edition Of 11 Photograph In 2022 Aerial Photography Drone Aerial Photography Color Photography

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel